Welcome in my Fantasy!

Üdvözöllek, Kedves Idelátogató!


A.J. vagyok, Kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgató és amatőr író. Ezen az oldalon a publikálásra érdemesnek talált műveimet (vagy az azokra vezető linkeket) találod meg, köztük néhány egyetemi beadandómmal, a Portfólió menü alatt.

Böngéssz, nézz szét, és ha tetszett, amit olvastál, örülnék pár soros visszajelzésednek, akár hozzászólás formájában, akár a Kapcsolat menü alatt, amelynek segítségével egyéb témában is elérhető vagyok.


Remélem, az a pár perc, amit töltesz el, kellemesen telik majd!

Szerelem, 300 km/h-val - 27. fejezet

Öröm a köbön

Némán feküdtem a franciaágyon, a krémszínű plafont bámulva. Jaime mellettem feküdt, bal karja a mellkasomon, egyébként a hasán aludt. Előző este még vagy két órát beszélgettünk, mikor a fáradtság végül erőt vett rajtunk, s egymást ölelve aludtunk el.
Újra és újra végigjárattam a tekintetem a spanyol békés arcán. A szája szegletében apró mosoly bujkált, a szempillái néha megrezdültek. Nem akartam felkelteni, volt még bő egy órája, hogy kiérjen a pályára, én pedig boldog voltam, hogy mellettem van és gyönyörködhetek benne.
Percről percre tudtam a mai nap, és az egész hétvége menetrendjét. Még otthon írtam e-mailt Fabiananak az időpontokkal kapcsolatban, ő pedig elküldött mindent. Fél tízre Jaimének a boxban kell lennie, fél tizenkettőig szabadedzés, majd délig interjúk. Ebéd, majd kettőtől fél négyig megint szabadedzés és interjúk négyig. Még szerencse, hogy a péntek egy laza nap.
Révedezésemből Jaime zökkentett ki, mélyet szusszantva fordult a hátára, de aludt tovább. Mosolyogva vettem tudomásul, hogy jobbját kissé eltartja magától, így bármikor mellé tudok feküdni. Ehelyett azonban felkeltem, és a nappaliba kisurranva tárcsáztam a szobaszervizt.
— Jó, reggelt, a 104-es szobába kérnék reggelit, két személyre, pirítós, rántotta, melegszendvics, narancsé. – soroltam az eszembe jutó dolgokat.
— Igen, Kisasszony, negyed óra múlva fent vagyok.
— Rendben, köszönöm! – tettem le a kagylót.
Halkan mentem vissza a cuccomhoz, és halásztam ki egy rövidnadrágot, illetve egy zöld felsőt és fehérneműt, aztán a fürdőszobában letusoltam, és felöltöztem. Épp a hajamat gumiztam fel, mikor hallottam a kopogást.
— Jó reggelt, Kisasszony! – köszönt a londiner, s bármennyire is próbálta diszkréten tenni, láttam, ahogy elkerekedő szemekkel mér végig. Nem lehetett nálam öt évvel idősebb, az arca és az egész megjelenése valahogy mégis túl kisfiúsnak hatott.
— Köszönöm! – mosolyogtam rá, miközben elvettem a tálcát, majd a borravaló átadása után rácsuktam az ajtót.
— Ébresztő, Hercegem, negyvenöt perc múlva a pályán kell lenned, startra készen! – simítottam végig szerelmem arcán, mire nyöszörögve kapta el a kezem, hogy a tenyerembe csókolhasson.
— Ezt meg tudnám szokni – motyogta félálomban, mire mosolyogva adtam neki egy szájra puszit, amit azonnal elmélyített.
— Na, mozgás, ne kelljen fellocsolnom téged! – noszogattam, aztán az ágy szélére ülve figyeltem, hogy tér magához mind jobban.
— Te mióta vagy fenn? – ásított.
— Kábé egy órája. Nem akartalak felkelteni, meg amúgy is én is pihentem még.

Beszélgetve reggeliztünk meg, aztán a pályára menet, a hallban összefutottunk Sebastiannal.
— Nahát, Hercegnő! Téged is látni? – köszöntött vigyorogva, aztán megölelt.
— Élek én még, köszönöm, kérdésed. Mi a nagy vidámság tárgya? Féltem, hogy be leszel görcsölve.
— Az esélytelenek nyugalma – vonta meg mosolyogva a vállát.
— Azért van még esélyed, nagyon is sok! Szia, Tommi! – köszöntem a német mellé érő finnek.
— Tudom, de így nem fáj annyira, hogy vesztek, mintha nagyon beleélném magam.
— Higgy magadban, és menni fog! Tudom! – biztattam, mire elvigyorodott.
— Hanna is ugyanezt mondta. Kár, hogy nincs itt. Hiányzik.
— Na, látod, ez a női megérzés! – mondtam bölcsen, miközben magamban fohászkodtam, hogy tényleg bejöjjön a dolog. Annyira jónak ígérkezett a hétvége, és annyira jó megérzéseim voltak, mégsem mertem teljesen bízni a végső győzelemben.

A pénteket és a szombatot végig beszélgettük Jessicával, Nicole-lal és Vivivel, már amikor nem a Pilótámmal voltam, hiszen minden percet igyekeztünk megragadni, hogy együtt lehessünk, lehetett szó egy lopott csókról, beszélgetésről, vagy vágyaink kiéléséről. A szabadedzések alatt pedig vagy a lányokkal beszélgettünk valamelyik csapat home-jában, vagy vásároltunk és felfedeztük a várost – de ezt persze szigorúan férfi felügyelet mellett, vagy Tommival vagy Ranieroval –, esetleg a Red Bullos szerelő brigádnak hagytuk, hogy mulattassanak.
A legkiemelkedőbb szórakozás azonban kétség kívül az új Ferraris vidámpark, azon belül is a hullámvasút kipróbálása volt. Pénteken az ebédidőben Felipe csatlakozott az asztaltársaságunkhoz, egy izgatott kisgyerek mosolyával. Nem sokáig kérettük magunkat, fokozódó izgalommal indultunk a szédítő utazásra, hogy részegítő élményben részesüljünk.
A másnapi időmérő utolsó részén szívesen visszaültem volna magaslati levegőt szívni. A másodpercek egyre teltek, én pedig egyre idegesebben figyeltem az időket. Már bántam, hogy Jessinek nemet mondva, inkább a TR home-jából figyeltem az eseményeket. Megkönnyebbülten fújtam ki a levegőt, mikor Sebastian megtartotta az első helyét.
— Eddig minden jó! – mosolyogtam a mellém érkező Jaimének, aztán boldogan csókoltam meg. – Megyek, gratulálok Jensnek, és megköszönöm neki a csodás időt. Találkozunk a kocsinál! – nyomtam még egy utolsó apró puszit Pilótám ajkaira, aki somolyogva engedett el.
Jó hangulatban tértünk vissza a hotelbe, hogy egy gyors átöltözés után az uszodában találkozzunk nagybátyámékkal és a két Sebastiannal. Amikor aztán a Németek nagy reménysége lassan egy órát késett, kezdtem aggódni. A szobájához érve azonban többszöri kopogtatás után sem nyitott ajtót.
— Seb, itt vagy? – nyomtam le a kilincset, ami rögtön engedett. – Sebi? – léptem be a lakosztályba, becsukva magam mögött az ajtót. A hálóból beszélgetés foszlányok szűrődtek ki, így arra vettem utam, hogy megkönnyebbülve lökjem be az ajtót. Seb az ágyon feküdt, és telefonon beszélt valakivel, szavaiból kiszűrve épp Hannával.
— Hé, Bajnok! A medence vize csak rád vár! – dőltem neki a félfának.
— Ne szólíts így! Még messze vagyok ettől a címtől. – nézett végre rám. – Elkéstem? – mért végig, majd vágott bűnbánó arcot, miután bólintottam.
— Több mint egy órát.
— Mennem kell, Kicsim, különben Jaz leharapja a fejem! Szeretlek!
— Add ide nekem egy kicsit! – ültem az ágy szélére. – Aztán ne várass sokáig! Szia, Hanna! – köszöntem a lánynak, majd kicsit halkítva a hangomon, kezdtem beszélni, mikor a srác eltűnt a fürdőszobában. – Biztos vagy benne, hogy jól döntöttél, amiért nem jöttél el most sem?
— Igen! – hallottam a magabiztos választ, és szinte láttam magam előtt, ahogy bólint is hozzá. – Így nem vonom el a figyelmét.
— De nagyon hiányzol neki!
— Tudom, de ezt már megszoktuk. Ha most változtatunk, azzal felborul a menetrend, pedig pont most nincs erre szükség. Hogy viseli?
— Azt kell, mondjam, nagyon jól. Vidám. Pedig minimum idegességre számítottam. Szerinted csak színleli?
— Nem valószínű. Mielőtt elment, beszélgettünk, és nyugodtan ment el. Rávezettem, hogy igazából nem sokat veszíthet, hiszen rengetegen állnak mellette, és máris bajnok egy ilyen csapattal ilyen fiatalon.
— Igen, igazad van!
— De azért tartsd rajta a szemed, jó? Holnap, a futam előtt lehet, hogy idegroncs lesz.
— Tommi úgysem hagyná! – emlékeztettem mosolyogva. – De esküszöm, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne ússza meg szárazon az uszodát. – változtattam meg a mondanivalóm, mikor Sebastian kilépett a fürdőből.
— Na, elég időt hagytam, hogy kibeszéljetek? – vigyorgott rám.
— Talán pár percet még adhattál volna, de a lényeget megbeszéltük. – vágtam vissza, amitől egy kicsit elbizonytalanodott. Elköszöntünk Hannától, majd végre csatlakoztunk a vizes csapathoz.

A vasárnapi pilótaparádé alatt olyan gyomorgörccsel küzdöttem, mint az érettségi előtt. A Red Bullhoz ültem be, ahol a rajt előtt csatlakozott hozzám Tommi, valamint Norbert és Fabi Vettel is, akikkel csak nem sokkal korábban ismerkedtem meg.
— Fura, hogy te itt vagy, Hanna meg nem.
— Fabian! – rótta meg a srácot az apja.
— Azért vagyok itt, mert a TR-ben egyedül lennék – mosolyogtam a szőke kölyökre. Nem igen láttam még Sebről fiatalkori képet, de meg voltam róla győződve, hogy az öccse rá ütött. – Esetleg van valami kifogásod ellene?
— Nekem semmi. Lesz mivel felvágnom majd a haverok előtt. Ha nem lennél Jaime csaja, még be is próbálkoznék – kacsintott rám, mire Norbert egy atyai nyaklevest adott neki. Nevetve fordítottam el róluk a tekintetem, hogy végignézhessem a rajtot. Fabian dumája elterelte a figyelmem, azonban épp, hogy megnyugodhattam, mikor Schumi kipördült, majd Liuzzi felmászott rá.
— Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon! – hallottam Fabian morgását, mire válaszul Norberttől és Tommitól is egy-egy szúrós pillantást kapott. Vigasz gyanánt nyújtottam felé a kezemben tartott dobozt, amiben az előzőleg vásárolt savanyú káposzta várta sorsát. Szombaton a lányokkal szinte az egész várost felforgattuk érte.
— Repülj, repülj! – bíztatta a bátyját, mikor a biztonsági autó után ismét elengedték a mezőnyt. A képernyőre tapadó szemmel rágcsáltam a zöldséget. Ritkán izgultam ennyire, és a rázós helyzetek sem segítettek, amik miatt a kezeim szinte görcsben voltak, így egy-egy nyugisabb pillanatban próbáltam őket ellazítani. Fabian a legváratlanabb percekben tett különféle megjegyzéseket, a sokadik beszólása után Norbert csak a szemét forgatta, én viszont jókat derültem.
Minden rokoni kapcsolatunk ellenére nem szorítottam Jensonnek, hogy a kerékcsere után a német elé érjen vissza. Kezdtem nem szeretni, hogy ilyen sok pilótával vagyok jó viszonyban. Figyeltem a képernyőket, a köröző autókat, és alig tudtam elhinni, hogy két futam alatt ennyire változhat a helyzet. Tommi és a két Vettel magyarázta nekem az időket és az azzal járó változásokat.
Már csak öt kör volt vissza, mikor a szívem újra hevesebben kezdett verni. Kezdett kézzel fogható esélyünk lenni arra, amiben két nagydíjjal ez előtt még alig mertem hinni. Fabi biztatólag szorította meg a kezem, amiért mosolyogva néztem rá. Az ő szeme is idegességről árulkodott. Tudtam, hogy ő sem mer még örülni, ahogy biztos voltam benne, hogy az egész csapat így van ezzel, hiszen a legváratlanabb pillanatokban szólt közbe már eddig is a technika.
A könnyeim abban a pillanatban indultak meg, ahogy biztossá vált a győzelem. Egyszerre nevettem és sírtam, ahogy Fabi a nyakamba vetette magát. A szerelők ujjongása már nem jutott el az agyamig, csak azt láttam, ahogy kitódulnak, hogy ünnepelhessenek. A tömeg elsodort, így akarva akaratlanul én is a kordonnál találtam magam.
— Három világbajnok egy dobogón, ezt nevezem! – kiabáltam az időközben mellém kerülő Jessicának nevetve, mire csak egy boldog mosolyt villantott rám. – Megkeresem Jaimét! – mondtam a „pezsgő”bontáskor. Az emberek között lavírozva igyekeztem a Katalánhoz, hogy forró csókban forrjunk össze.
— Ügyes voltál! Szeretlek! – osztottam meg vele két csók között.
— Én is szeretlek! Menjünk ünnepelni? – nézett rám.
— Majd este, hadd eméssze meg! Nekem most egy sokkal jobb ötletem van! – húztam hátra.

9 megjegyzés:

Titti írta...

Szia
Azt hittem már sosem írsz, de végre, most már a következő fejit kell kivárnom az azt követőket. kicsit rövid lett szerintem, de nekem így is nagyon tetszett.
puszi

Dorothy írta...

HAli!
Annyira vártam már ezt a fejezetet, szinte minden nap megnéztem hány komi kell még, hogy végre olvashassam.
Nagyon vicces, mert szinte végig izgultam megint az eseményeket, pedig már tudom mi lett a vége... Iszonyat jó! Végig olvastam és a végén csak ennyit tudom mondani: Te jó ég, de jó!:D Hannás telefonbeszélgetés kicsit meglepett, mert én úgy tudom kint volt, de lehet én néztem be valamit. :P
Csak így tovább és várom a következő fejezett!
Puszi Dóri (K)

Névtelen írta...

Végre írtál :D
Egyszerre örülök a részednek, mert fantasztikusan jó lett, másrészt viszont nagyon nehéz volt újra "átélni" azokat a pillanatokat.
A szerelmesek pillanatai a kedvenceim. Annyira imádnivalóak együtt :) Ne törd meg az idillt kérlek 8I

Brigi írta...

Szia!
Ne haragudj, hogy csak most kommentálom a friss fejezetet. Olvastam már aznap, mikor felraktad, csak se időm, se alkalmam nem volt még írni hozzá. De most pótolok :)
Nagyon örültem, hogy végre tettél fel friss részt, pedig már én is alig vártam, hogy legyen egy bátor 12. kommentelő. :P
A részről pedig: ha csak arra gondolok, hogy milyen eseményt dolgoztál fel ebben a részben, már egyértelműnek vehető, hogy ezt elrontani nem lehet... :D A kis körítés pedig, amit hozzáírtál, meg a "nem valós" események csak feljavították az egészet :D
A Hannás telefonbeszélgetés engem is meglepett, de tetszik, hogy te végre nem hárpiaként vagy ellenfélként állítod be a barátnőket, illetve áthidaltattad a lányokkal is a korábbi konfliktusukat.
Fabi karaktere egyszerűen imádnivaló... :D Megmosolyogtattak a csípős beszólásai, nagyon vagány kissrácot csináltál belőle :D
Remélem, hogy ezúttal hamarabb jön majd az új részt, várom már a fejleményeket. És csak ismételni tudom Icut: ne törd meg az idillt... xD

Gooffy írta...

Sia!

Elbujdosnék ismét, ha tehetném...
Nem magyarázkodom, de ne haragudj, hogy csak most találtam ide vissza. Suliba szoktalak olvasni, de olyankor nem mindig van időm komizni.

De most itt vagyok!
Jó érzés van a lelkemben, mert újra átélhettem kicsit a VB győzelem örömét.

Most minden jó, minden boldog. Szív melengető olvasni. =) Főleg így karácsony előtt.

Igazából nem tudok mit írni. Ma nem tudok fogalmazni. :D


Pus!
Goof

A. J. Cryson írta...

Sziasztok! =)

Titti, rövid? Pedig ha visszanézed, a Második Otthon részei még rövidebbek voltak annó. :) Ez most három world oldal és pár sor lett. :) Köszi, hogy írtál! :)

Dóri, ezek szerint egész jól átadtam a dolgot. Megsúgom, azt a részt tényleg a futam alatt írtam. :P Hogy Hanna kint volt-e, azt nem tudom. :) Norbertet tudom, bár őt se láttam. :) Köszi, hogy írtál! :)

Icu, ha nem törnöm meg, akkor előbb-utóbb lapos lesz a sztori az állandó rózsaszín köddel. :P De azért a happy endben bízhattok! :) Köszi a komit! :)

Brigi, hát igen, fantasztikus egy esemény volt, az biztos. :D A barátnők ellenfélként való jellemzéséhez pedig igazából nem sok érdekem fűződik, esetleg Martát tudnám így behozni, de az már sablonos lenne, hiszen a legtöbb történetben így jelennek meg az exek. :) Fabi karaktere csak úgy jött, de örülök, ha tetszik. :) Köszi, hogy írtál! :)

Goof, ne bujdokolj, inkább írjad a következő fejezetet! :P Hát igen, ez most tényleg a happy, fellegekben járós rész volt :D Csak az a baj, hogy ha túl magasra emelkedünk, nagyobbat esünk. :P ;) Köszi a komit! :)

pussz, A.J. =)

Gooffy írta...

Sia!

Lassan úgy érzem, hogy ez a folytonos hintázás ilyen Goof sztájl. :D Csak én csinálom ezt.. :D ( Egy kicsit fent, aztán mélyen,aztán kicsit fent, magasan fent, majd a mélyben.. stb:D) Ez a nagyobbat esünk kacsintós smájli megrémiszt. :D Megkereslek vigyázz! -.- De legalább a heppí endben bízhatunk! :D Na. Kíváncsi vagyok. Engem nehéz nagy Happy Enddel lenyűgözni. :D Te képes vagy rá basszus szerintem. :D

Pus,
Goof

A. J. Cryson írta...

Goof, találkozzunk félúton! :D Annyiszor ígértem már én is, hogy megkereslek! xD Hogy mekkore happyend lesz, még nem tudom. Túlságosan messze vagyunk még tőle... :/

Gooffy írta...

:D Okéj, félúton talizunk. Nekem már közel a vég. :D Én itt leszek Drága. :9 Én olvaslak, még ha néha napok-hetek késésével is. :D

Megjegyzés küldése

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Templates created by Deluxe Templates