Welcome in my Fantasy!

Üdvözöllek, Kedves Idelátogató!


A.J. vagyok, Kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgató és amatőr író. Ezen az oldalon a publikálásra érdemesnek talált műveimet (vagy az azokra vezető linkeket) találod meg, köztük néhány egyetemi beadandómmal, a Portfólió menü alatt.

Böngéssz, nézz szét, és ha tetszett, amit olvastál, örülnék pár soros visszajelzésednek, akár hozzászólás formájában, akár a Kapcsolat menü alatt, amelynek segítségével egyéb témában is elérhető vagyok.


Remélem, az a pár perc, amit töltesz el, kellemesen telik majd!

Jacqueline de Ténebres - A gyász elől menekülve

Egy újabb - szintén a listában megjelenített szerepjátékos oldalra írt - novellácska. Ezzel a művel/előtörténettel kezdtem, és ez meg is látszik. :) Nem ez lesz a kedvencem vagy a legjobb művem, nem is fogom átírni, legalábbis nem szerepel a terveim között, de a karakter közel áll a szívemhez, hiszen vele indultam azon az oldalon. Fogadjátok sok szeretettel, és köszönöm, hogy bár még van egy hét a januárból, már bőven meghaladtátok a decemberi látogatottságot. :) És véleményeket kérek! :P

A gyász elől menekülve

Jacqueline Sophie de Ténebres jómódú, arisztokrata családba született, a szülők egyetlen gyermekeként. Anyja magyar származású, vidéki lány, ki megízlelte a szegénységet is. 23 évesen ismerkedett meg a francia Léonnal, a világjáró nemes ifjúval. 3 év szerelmes utazgatás után összeházasodtak, és Magyarországon telepedtek le. A férfi vállalkozást indított, mely szerte a világban elismerést hozott. A Nagy Nap után félévre megfogant Jacqueline.
A kislányt a természet és a sport szeretetésre tanították: 3 évesen lovagolt, úszott, táncolt. Szigorú arisztokrata nevelést kapott, elit iskolákba járt; családjától a biztos anyagi háttéren kívül szeretetet is kapott. Neveltetéséből fakadóan nyugodt, illemtudó és őszinte lány, kit édesanyja sikerrel nevelt a pénz tiszteletére: nem költött felesleges holmikra.
Timmel való, középiskolai diákszerelmükből erős kötődés lett, együtt tervezgették jövőjüket. A másban magabiztos lány naívan hitt Tim minden szavában, kiből senki sem nézte volna ki, hogy a maffia ügyeibe ártotta magát, bár nem ismerte a szabályokat: ha egyszer belépsz, élve nem szállsz ki. A végzetes napon, a fiú megváltozott viselkedése miatt kaptak össze: Tim ideges és zavart volt. Veszekedve váltak el egymástól. A nyílt utcán érte a gyilkos golyó. Profi munka, egyenesen a koponyába...
Az alapjában vidám természetű Jacqueline magába fordulva végezte el a közgazdász szakmát, mely csak egy biztos pontot jelentett a munkát illetően, bár sosem szánták a cég ügyinek intézésére. A fojtó emlékek elől a Párizsi Sorbonne-on keresett megnyugvást, de fél év után otthagyta az egyetemet, s a szülei által vásárolt, Topazi házba költözött.
Eddig talán álmovilágban élt, de most a sarkára kellett állnia. Az új életet kezdő lány azonban nagy veszélybe kerülhet, ha a maffia úgy gondolja, a Tim által elvégzetlen ügy szálai az ártatlan, mit sem sejtő lányhoz vezetnek...

1 megjegyzés:

Freya írta...

Szia!
Jó lett ez, ügyes vagy!! :) Nekem tetszett :)
És ha ráérsz, várlak az oldalamra, van egy kis meglepetésem számodra ;)
Puszi
F

Megjegyzés küldése

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Templates created by Deluxe Templates