Welcome in my Fantasy!

Üdvözöllek, Kedves Idelátogató!


A.J. vagyok, Kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgató és amatőr író. Ezen az oldalon a publikálásra érdemesnek talált műveimet (vagy az azokra vezető linkeket) találod meg, köztük néhány egyetemi beadandómmal, a Portfólió menü alatt.

Böngéssz, nézz szét, és ha tetszett, amit olvastál, örülnék pár soros visszajelzésednek, akár hozzászólás formájában, akár a Kapcsolat menü alatt, amelynek segítségével egyéb témában is elérhető vagyok.


Remélem, az a pár perc, amit töltesz el, kellemesen telik majd!

Hát ez van...

Sziasztok!

Tudom, irtó régen voltam itt, és fejezetet is irtó régen hoztam. Sajnálom. :( Nem fogom a vizsgákra, mert nem csak azok miatt, egyszerűen az utóbbi időben nem igazán megy az írás, és ez különösen erre a történetre vonatkozik. Megmondom őszintén, az utolsó minimum öt fejezetet legszívesebben átírnám, mert egyáltalán nem érzem topkategóriásnak őket, leginkább csak kényszerből születtek, bár voltak jó részek. :)
Legnagyobb sajnálatomra most sem fejezet előre jelzővel vagy hasonlóval foglalom itt a bájtokat. Nem tudom, mikor lesz annyi energiám, ihletem és kedvem, hogy megírjam Jaz és Jaime szerelmének folytatását, úgyhogy előre beláthatatlan ideig SZÜNET áll be a sztoriban. Ha van kedvetek olvasni tőlem, szemezgessetek az archívumbeli novellákból, esetleg nézzetek át a Bűbájos-ra.

A blogot elhanyagolni természetesen nem fogom, válaszolok a kommentekre, illetve felrakom az ezután születendő novellákat is. Még annyi, hogy jobb oldalra kikerült az e-mail címem, írhattok oda is, nem eszem embert. :)

A.J.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Templates created by Deluxe Templates