Welcome in my Fantasy!

Üdvözöllek, Kedves Idelátogató!


A.J. vagyok, Kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgató és amatőr író. Ezen az oldalon a publikálásra érdemesnek talált műveimet (vagy az azokra vezető linkeket) találod meg, köztük néhány egyetemi beadandómmal, a Portfólió menü alatt.

Böngéssz, nézz szét, és ha tetszett, amit olvastál, örülnék pár soros visszajelzésednek, akár hozzászólás formájában, akár a Kapcsolat menü alatt, amelynek segítségével egyéb témában is elérhető vagyok.


Remélem, az a pár perc, amit töltesz el, kellemesen telik majd!

Virág, mint ex?

Sziasztok!

Egy kis ajándék Gooffynak, Karácsony és azon alkalomból, hogy a Csillogó Cirkusz című F1-es műve tegnap volt 1 éves. :) Az ötletet a jelenlegi ficjének egyik fejezete, illetve Brigi kommentje adta, úgyhogy ma délelőtt gyorsan frissen meg írtam. :)

Goof, nagyon örülök, ha tényleg ennyire tetszik! :)

Itt el tudjátok olvasni, várom róla a véleményeteket! :) Illetve olvassatok bele Virág és Seb életébe is, mert fantasztikus mű, nekünk, akik olvassák, a hétköznapjaink részévé vált. :)

Puszi, A.J.

5 megjegyzés:

Brigi írta...

Hű a mindenit... Az én kommentem? Most megleptél... :P Mit segített neked az én kommentem? :P
A novella pedig annyira jó lett. Én speciel először nem jöttem rá, hogy kinek a szemszögéből íródott, de nagyon tetszett, hogy nem a legegyértelműbbnek tűnő utat választottad. Természetesen ilyen alapsztorihoz csak jó novellát lehet írni... :D
Grat mindkettőtöknek ;)

A. J. Cryson írta...

Szia! :D
Írtad, hogy én nem az általános h*lye p*csa exeknek írom le a barátnőket, az valahogy megadta a kezdő lökést. :)
Nekem valahogy egyértelmű volt, hogy nem Virág szemszögű lesz, és nem is külső. :) Örülök, hogy tetszett. :)

Puszi, A.J.

Dorothy írta...

Szia!
Nekem nagyon tetszett a történet és a forduló pont, amikor rájön, hogy nem is tudná minek nevezni. Sőt szerintem nem is akarja megfogalmazni, mert szereti... :D Szép lett, ügyes vagy!
Puszi Dóri

Gooffy írta...

Sia!

Csak most volt karácsony óta igazán időm olvasni a blogokat, és eljutni hozzád.
OMG! :D Megint eszembe jutott a novellád és hogy mit fogalmaztál ez által meg bennem.

Mivel a novellákat én egy idő után átpakolom, így jól megszivattalak a tudtomon kívül. http://gooffyfanfic.blogspot.com/p/j-cryson-virag-mint-ex.html itt tudod elérni a Novellád már. Egy külön oldalrészbe pakoltam át. Bocsi a kellemetlenségért amit okoztam azok után, hogy ilyen karácsonyi ajándékot adtál nekem :)

"Természetesen ilyen alapsztorihoz csak jó novellát lehet írni... :D" Köszönöm!!! :D Ez jól esett! :)

"Illetve olvassatok bele Virág és Seb életébe is, mert fantasztikus mű, nekünk, akik olvassák, a hétköznapjaink részévé vált. :)" fantasztikus?:D El fogod érni, hogy elvörösödök. :D :) Édes vagy, jól esik nagyon!Egy ilyen írótól, ilyen bókot kapni.. hát.. nem tudom szavakba önteni most annyira jó érzés ez így a lelkemnek. ( Top 3 kedvenc alkotómba benne vagy Drágám. :D )

A.J. még egyszer hatalmas köszönet neked, hogy megírtad és megosztottad velünk, velem. :) Majd rájössz, miért is volt ez nekem több mint egy ajándék.:D
Pus!
Goof

A. J. Cryson írta...

Nem szívattál meg, mert láttam, hogy átpakoltad, és tudtam, hogy valószínűleg a link is változott, csak lusta voltam. :D De köszi. :)
Egyébként szia! :D
Elvörösödsz? fényképezd le, mert másképp nem láthatom! :D Te is Top3 vagy, abban biztos lehetsz! :)
Előre kezdhetek félni? :D Remélem, nem valami rossz ötletet adtam a novellával, mert akkor a többi olvasó élve megnyúz! xD xD

Dóri, köszi, örülök, hogy tetszett! :) Talán nem is kell megfogalmazni, elég az érzés, nem? :)

Pussz, A.J.

Megjegyzés küldése

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Templates created by Deluxe Templates